28 آبان 1401

طرح شکایت فروش مال غیر

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.خسته نباشین.
من زمینی رو به صورت قولنامه ای داشتم که فقط به صورت پشت نویسی شده قولنامه به اسم من شده بود و به صورتی دستی،نه به صورت بنگاهی یا محضری
خلاصه چندین سال پیش متوجه شدم که کسی که زمین رو ازش خریداری کردم به کسه دیگه ای فروخته
که بعد از چندین سال حدودا ۸سال روند دادگاهی بالاخره حکم به نفع من شد و سند قطعی به اسم من شد
و بعد از قطعی شدن سند از اون فرد به خاطر فروش مال غیر شکایت کردم
که این روال دادگاهی برا فروش مال غیر در جریان هست
سوالم اینجاست که من اون زمین رو میتونم بفروشم؟اگر بفروشم روی روند پرونده فروش مال غیر، خللی ایجاد نمیشه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی با توجه به اینکه مطابق حکم دادگاه ملک به نام و متعلق به شماست لذا حق اعمال هرگونه عملیات از جمله فروش و غیره را نسبت به آن دارید و شکایت کیفری به این امر ارتباطی ندارد .