30 آبان 1401

گواهی قطعیت دادنامه...

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام در ارتباط با شکایت جهاد کشاورزی برای تغییر کاربری زمین، رای به نفع ما صادر شده و جهاد کشاورزی ظرف 20 روز مهلت قانونی برای تجدید نظر اقدام نکرده. ضمنا دادگاه وثیقه ملکی ما را آزاد کرده . همچنین با مراجعه به واحد حقوقی جهاد کشاورزی اعلام نمودند که با توجه به محتویات پرونده برای تجدید نظر اقدامی نمی نمایند . خواستم بدونم که چطور میتونم همین رای اولیه را تاییدیه بگیرم که در ادارات دولتی قابل ارائه باشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی به دفتر شعبه صادرکننده رای مراجعه و تقاضای گواهی قطعیت رای نمایید. موفق باشید