01 آذر 1401

تفسیر متن دادنامه...

دسته بندی : کیفری | آدم ربایی
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسربنده ازدوست خود زمینی راخریداری میکندکه بعدازمدتی می‌فهمیم که این زمین رابه چندنفردیگرهم فروخته شده وهمسرم ازدوستش میخواهدکه پولش راپس دهدولی اوزیر همه چی می‌زند این مسلئه منجرم به درگیری بین آنها میشودوازهمسرم شکایت می‌کند وبعدازمدتی طولانی توانستیم رضایت شاکی راجلب کرده ولی اکنون دادگاه به شوهرم حکمی داده که ازاین حکم هیچ سردرنمیاورم متن حکم این است... مشارکت درادم ربائی 4سال حبس تعزیری بابت مشارکت درادم ربایی =اشد 1سال حبس تعزیری و74ضربه شلاق بابت وبابت مشارکت درسرقت که فقط اشداجرامیگرددمحکوم گردیده است حال شوهرم چقدر حکم دارد وچقدرازحکم رابایدتحمل کندتا عفومشروط شامل حالش شود هم اکنون 9ماه هم هست که همسرم درزندان می باشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی صرفا مجازات 4سال حبس اجرا می گردد. پس از تحمل یک سوم حبس و گذشت و یا پرداخت ضرر و زیان شاکی تقاضای ازادی مشروط نماید و یا مشروط به گذشت شاکی و سپردن تأمین مناسب و تعهد به انجام یک فعالیت شغلی، حرفهای، آموزشی، حرفه آموزی، مشارکت در تداوم زندگی خانوادگی یا درمان اعتیاد یا بیماری که در فرآیند اصلاح یا جبران خسارت وارد بر بزه دیده مؤثر است، تقاضای نظام نیمه ازادی نماید. موفق باشید