01 آذر 1401

جرایم اخلال در نظام اقتصادی

دسته بندی : کیفری | قبول سپرده که موجب حیف و میل اموال مردمی با اخلال در نظام اقتصادی میگردد
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

حساب بانکی من.. شیش ماه پیش توسط معاونت فضای مجازی مسدودشد.. بخاطر بازی در سایت شرط بندی. باره اولمه ک همچین مشکلی پیش اومده.. میترسم برم دادستانی کل تهران.. تا الانم برا هیچ اس ام اسی در این خصوص نیومده. میخام ببینم حسابمو میتونم باز کنم یا نه؟؟؟ مشگلی برام پیش نمیاد.. مبلغ بردم کلا ۶۰۰ هزار تومن بوده.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی با توجه به اینکه فعالیت در این سایتهای شرط بندی غیر قانونی است، موضوع مشمول اخلال درنظام اقتصادی میباشد وچون حساب شمامسدود شده تا احضاریه نیامده پیگیری نکنیدو بعد از ابلاغ احضاریه در دادگاه حاضر شوید چرا که براتون مشکل پیش میاد چون با عدم حضور حکم جلب صادر میشودفلذا بهتراست در آن زمان ازخودتون دفاع کنید. اگرم میخواهید که پیگیری نمایید ،باید به معاون دادستان کل کشور در امور فضایه مجازی مراجعه نمایید .