11 آذر 1401

خیانت در امانت توسط صندوق دار

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام.برداشتن وجه نقد توسط صندوقدار مغازه تحت چه عنوانی قابل پیگیری است؟ سرقت یا خیانت در امانت؟ قرار بوده وجوه را آخر شب تحویل بدهد ولی به نظر میرسد که مقداری برداشت کرده و فیلم داریم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام با توجه به اینکه وجوه دریافتی توسط صندوق دار به صورت امانت نزد ایشان بوده می بایست شکواییه خیانت در امانت را علیه ایشان مطرح نمایید .