11 آذر 1401

تحقق جرم افترا در محل کار

دسته بندی : کیفری | افترا
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ، من کارمند یک بیمارستان دولتی هستم ، به دلیل‌ اینکه با سابقه کاری کمتر در موقعیت بهتر نسبت به‌ یکی از همکارانم قرا ر گرفتم مدام با زدن حرف های دروغ و بی اساس سعی در خراب کردن وجه کاری من داره،یکی از مسائلی که مدام جلوی دیگر همکارانم مطرح میکنه دریافت اضافه کار خارج از عرف و بیش از ساعت کاری به بنده هست، خواستم بپرسم که این امکان وجود داره که علیه این شخص شکایت کنم و اعاده حیثیت کنم با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی چنانچه ایشان انجام جرمی را به شما نسبت داده می توانید به اتهام افترا از ایشان شکایت کنید و پس از اینکه حکم به نفعتان صادر شد اعاده حیثیت نمایید در غیر اینصورت چنانچه تخلف انضباطی به شما نسبت داده افترا تحقق نیافته است .