16 آذر 1401

واریز پول به حساب صندوقدار

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.وقت بخیر.صندوقدار بنده به جای کارت کشیدن گاهی مشتری به حسابش پول واریز میکرده.من در جریان بودم میگفتم جای حقوق بردار انتهای ماه کسر میکنیم. الان مشکلی پیش اومده میخوام ازش شکایت کنم. ۱.تحت چه عنوانی شکایت کنم؟ خیانت؟ ۲.پرینت حسابامون خیلی پیچیدست یعنی ایشون هم گاهی به حساب من پول زدن مبالغی.میتونن بگن همون پول ها بوده؟.منم براشون حقوق واریز کردم طبیعتا. آیا شکایت راه به جایی میبره؟

در ادامه ی سوال بالا وپاسخ شما. میخواستم بدونم موضوع وصف کیفری داره؟ یا حقوقی مطرح کنم؟ و اینکه اگر بگن نقدی به من پرداخت کردن چی؟ با توجه به اینکه صندوقدار بودن و امین،(شفاهی بوده همه چیز) سرقت کردن یا خیانت در امانت؟
در کل نظر شما چیه.بار اثباتش سخته و مصالحه کنیم؟ یا شکایت

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مجدد این موضوع قطع به یقین مشمول عنوان سرقت نیست چون با اطلاع شما صورت گرفته است. در جرم خیانت در امانت به فرض اثبات ،رد مال به شما صورت نمی گیرد و باید به صورت جداگانه آن را درخواست کنید. بهتر است از طریق حقوقی یا مصالحه پیگیری کنید.