17 آذر 1401

فروش اجناس گران قیمت بدون اشکال قلنونی

دسته بندی : تعزیرات | گران فروشی ،عدم درج قیمت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با عرض سلام و احترام
من میخواستم یک برند پوشاک ثبت کنم و لباس های باکیفیت فوق العاده بالا و به اصطلاح امروزی لاکچری و با قیمت بالا تولید کنیم. (تعداد محدود و قیمت بالا )
سوالم اینه که آیا در این مورد از لحاظ گرانفروشی و .‌.‌. مشکلات قانونی ممکنه پیش بیاد؟
و چطور میشه که از این مشکلات جلوگیری کرد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر البسه از خارج از کشور وارد شود باید قیمتی عادلانه نسبت به قیمت مصوبه اما خارجی ثبت گردد