19 آذر 1401

تغییر دادن نظر کارشناسی و ارائه مدارک

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام اقای بابایی خسته نباشید مادر من اسفند ماه پارسال تصادف کرده بود راننده به پلیس زنگ نزده بوده برده بیمارستان تو بیمارستان هم مادر من روی ویلچر بوده ایشون رفته به دروغ گفته که خورده زمین خلاصه عکس برداری کردن مشکلی نبوده و مادر من هم شکایت نکرد و اومد خونه متاسفانه دردش روز به روز بیشتر شد رفتیم شکایت کردیم پزشکی قانونی رفتیم پرونده رو از بیمارستان گرفتیم بردیم و پیش دکتری که پزشکی قانونی گفت هم رفتیم سی تی اسکن گرفت و گفت شکستگی جای بوده که تو عکس معمولی نمیشد دید خلاصه طول درمان هم تموم شد مشکلی که در اینجای پرونده داریم اینه که راهنمایی رانندگی تایید نکرد و گفت چون ایشون میگه لاستیک رد شده و راننده میگه سپر زده این تصادف برای من محرز نیست قاضی هم گفت تنها راه چاره اینه که به کارشناس دادگستری پول بدید تا اون بهتر بتونه بررسی کنه اول از کارشناس هم کلانتری باید تایید کنه بعدش مبلغ رو واریز میکنید کلانتری تایید کرد و رفتیم سراغ کارشناس الان کارشناس میگه اونی که توی پرونده بیمارستان گفته پاش زمین خورده و من هم بخاطر همین متن نمیتونم تایید کنم باید مدارک درست کنید از طرف بیمارس تایید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی نظر کارشناس یک امر تخصصی است و نمیتوان با راهکار وکیل نظر ایشان را تغییر داد ولیکن بعد از صدور نظریه کارشناسی شما میتوانید به آن اعتراض نمایید. موفق و سربلند باشید