26 آذر 1401

سوال در مورد زمین زارعین

دسته بندی : کاربری جنگل و اراضی | مطالبه بهای نسق زارعانه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر برای مستثنیات مراجعه کردم منایع طیبعی که منابع طبیعی گفت مراجعه کنید جهاد کشاورزی بخش امورارضی که امور اراضی لیست زارعین نشان داد که اسم پدرم در لیست زارعین نبود یعنی به او اصلالحات ارضی زمین نداده است نکته مهم پدرم قبل از اصلالحات ارضی مالک زمین در سبزکوه شهرکرد نبود است یک هکتار مساحت زمین در برگ مستثنیات نوشته شده است که منابع طبیعی می گوید یک هکتار زمین کشاوززی برای شما نیست یک هکتار موقعی که پروانه چرای دام صادر می کرد گوسفندان شما یک هکتار مرتع را تخریب کرده است من آن را قبول ندارم باید بررسی کامل شود گنجایش مرتع براساس واحد دامی نوشته شده است که شاید منابع طبیعی زمین داده باشد برای کشاورزی نکته مهم نوع پروانه غیر مشجیر است طبق توضیحات و مدارک سوالم اینه که منابع طبیعی به ما زمین کشاورزی داده یا خیر؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باید بتوانید این نکته را اثبات نمایید که چگونه و با چه مدرکی پدر اجازه استفاده از ان مقدار زمین را داشته اگر بتوانید اثبات نمایید مالکیت پدر نیز مشخص خواهد شد