01 دی 1401

سوء استفاده باتوجه از نام جعلی عدل ایران

دسته بندی : جرایم سایبری | سرقت و جهل هویت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر.
امروز با من تماس گرفتند، اسم و فامیلیم رو گفتند و من تایید کردم، گفتند صبر کنید، بعدش ثبت نام شما تموم شد! پیغام از ADLIRAN اومد، رمز شخصی شما، لطفا از آن مراقبت کنید(پیغام ها معتبر بودند، چون قبلا پدرم رو ثبت نام کرده بودم، کپی از همون اسم ارسالی بودند). به سامانه ثنا رفتم، تمامی مشخصات من کد ملی، تولد و .. ثبت نام شده بود!! در حالی که من هیچ کاری انجام نداده بودم و خبری نداشتم! امکانش هست سواستفاده باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید که چه کاری انجام بدم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم هیچ وقت ازعدل ایرا ن جهت مشخصات و تکمیل ثنا تماسی حاصل نمیشود اگر شماره همراه بوده و یا ...احتمالا جعلی بوده و رمز خود را تغییر دهید