04 دی 1401

سرمایه گذاری در بازار فارکس

دسته بندی : تجاری | تجارت بین الملل
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر
من چند وقت پیش با یک خانمی در اینستاگرام آشنا شدم که به گفته خودش اهل آمریکا بود و گفت که در ازای دریافت مبلغی از من به عنوان سرمایه اولیه، آن را از طریق شرکتشان در بازار رمزارز و فارکس سرمایه گذاری میکند و سودش را به من برمیگرداند. من هم آدرس وبسایت را از ایشان درخواست کردم و با توجه به سایتشان و صفحه اینستاگرامشان و گواهی فعالیتی که در سایتشان موجود بود به این نتیجه رسیدم که شرکت معتبری هستند و به ایشان اعتماد کرده و مبلغی را به عنوان سرمایه از طریق رمزارز به حساب شرکت واریز کردم، سوال بنده این است که من اگر سود حاصل از این سرمایه گذاری را در کیف پول رمز ارز خود دریافت کنم و آن را به حساب بانکی خود انتقال دهم، آیا مرتکب جرم پولشویی شده ام؟ اگر نه در چه صورتی مرتکب این جرم میشوم؟ اگر من به سرمایه گذاریم ادامه دهم و سود میلیاردی کسب کنم، آیا انتقال این مبلغ میلیاردی به حسابم پولشویی محسوب می شود؟ حداقل مبلغ انتقالی و یا سقف تراکنش حساب، باید به چه میزان باشد تا مراجع نظارتی حساس شده و پولشویی محسوب شود؟ و با توجه به این که من این پول را از راه درست و فقط با خرید و

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بله ممکن است پولشویی محسوب شود چرا که در آمریکا بازار فارکس قانونی است ولی در ایران هنوز مجوزی برای فعالیت در بازار فارکس صادر نشده است . توضیح کامل در خصوص سوالات شما در محتوا و متن یک پیام نمی‌گنجد ولیکن خلاصه خدمت شما عرض میکنم که هر تراکنش مشکوکی که مشاهده گردد مورد بررسی قرار میگیرد البته بانک مرکزی برای بازنشسته ها و بیکاران و ... سقف حدودی تراکنش نیز مشخص نموده است. که مشمول حال شما نمیشود . موفق و سربلند باشید