10 بهمن 1402

شرکت های بین المللی و نحوه اعمال قانون تجارت

دسته بندی : تجاری | تجارت بین الملل
آرمان شرافتی زنگنه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام اگر شرکتی شامل کارمند هایی باشه که در ایران با خارج کشور به صورت غیر حضوری کار میکنند حالا یا به صورت کارمندی یا همکاری یا ... اولا این شرکت ایا رسما میتونه عنوان رسمی داشته باشه؟دوم آیا اگر اسم هیئت علمی دانشگاهی پشت اون شرکت بیاد معافیت اعضای مهم هیئت مدیره قطعیه؟سوم در مبادله پول و حقوق ها مشکلی پیش رو هست یا مالیاتی باید پرداخت بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

این چنین همکاری ها نمیتواند نوعی نمایندگی شرکت های خارجی محسوب گردد و عضو هیئت علمی بودن دانشگاه مختص اشخاص حقیقی می باشد نه اشخاص حقوقی و ضمنا مالیات بر مبنای دفاتر شرکت محاسبه میگردد