10 دی 1401

فروش اموال موقوفه و ابطال آن

دسته بندی : حقوقی | ابطال وقف نامه
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت به خیر ، بنده یک خانه اوقافی شامل یک طبقه با پیلوت دارم که قسمت پیلوت طی ۳ مباینامه انتقال یافته نفر دوم و سوم کلمه ۳ دانگ رو اضافه کردن بنده ۳ دانگ مشاع اعیانی به مساحت ۹۰ متر محکوم شدم در حالیکه اولا کاملا معلوم بوده که قسمت پیلوت مورد بیع بوده و در تمام رای دادگاه های بعدی گفتن که نفر سوم قسمت مفروز پیلوت رو خریده. حالا سوال من اینه آیا میشه من این رای ۳ دانگ اول رو باطل کنم و ایکنه مساحت پیلوت ۱۱۰ متر که اضافه بر مساحت مبیع داره چطور پس بگیرم ؟با چه قانونی؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی پرونده شما نیاز به بررسی و مطالعه دارد و نمیشود یک راه کار کلی برای نتیجه گیری ارائه داد فلذا بهتر است حضوری نزد یک وکیل متخصص در املاک مراجعه نمایید یا اینکه از وکلای سایت که در شهر شما فعالیت دارند جهت مطالعه و بررسی کمک بگیرید . موفق و سربلند باشید