16 تیر 1400

نحوه اقامه دعوا در خصوص پرداخت خسارت

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محسن حبیبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، دادخواستی دادم به خواسته های استرداد خودرو و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف با جلب نظر کارشناس ، که کارشناس اومد گزارش کرد ، خساراتی هم به خود ماشین وارد شده مثلا شیشه جلو شکسته لاستیک هاش پاره شده، سپر و چراغ و … هم شکسته که باید عوض‌بشن، قیمتشون هم زیاده کارشناس گفت من نمیتونم اینارو داخل گزارش بزنم باید قاضی دستور بده…
پرونده در حال رسیدگی هست جلسه اول هم برگزار شده میخواستم ببینم در مورد خساراتی که به خودرو وارد شده باید چیکار کنم دادخواست جدید بدم ؟ یه راهنمایی بکنید که بتونم اونارو هم همزمان مطالبه کنم که همین کارشناسه اونارو هم براورد کنه گزارش بده قاضی حکم به پرداخت خسارت بده ،، ممنون میشم کامل و جامع راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام سوال شما مبهم هست.اگر کارشناس بعد از طرح دعوای شما مشخص شده که میبایستی تمامی خسارت وارده به شمارا در صورتجلسه مینوشته ،الانم به نظرم باید اول دادخواست تامین دلیل را ارائه بدین وبعد از تعیین کارشناس مواردی که مدنظر شما هست صورتجلسه بشه و مجددا طرح دعوا کنید ولی در دادخواست دکر کنید که دعوایی با همین عنوان مثلا در شعبه یک در حال رسیدگی هست تا این پرونده با پرونده سابق لف بشه و باهم رسیدگی صورت بگیره یا حداقل به همون شعبه ارجاع بشه.