29 تیر 1400

صدمه ناشی از قصور پزشکی

دسته بندی : کیفری | قصور پزشکی
مرضیه جعفرخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام ، جهت هورمون تراپی دخترم(۱۲ ساله) به یک فوق تخصص مراجعه و پیگیر درمان شدیم …پس از حدود شش ماه همسرم شاهد تغییرات فاحشی در ستون فقرات دخترم شد که با مراجعه به پزشک و اصرار همسرم (چرا که ابتدا پزشک مربوطه قبول نمیکردند) و پس از معاینه پذیرفتند که اشتباه از ایشون بوده است .حال سوالم اینست که با توجه به اینکه پزشک مرتبط قبول هزینه کرده است و می گوید هر چه هزینه کردید من تقبل می نماییم (حتی برای آینده ) آیا از پزشک فوق طرح شکایت بکنم یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مورد مطروحه به نظر می آید از مصادیق قصور پزشکی است که در صورت تأیید توسط پزشکی قانونی امکان طرح دعوای کیفری و اخذ دیه یا ارش را برای شما فراهم میکند، برای اقدام هوشمندانه پیشنهاد میشود حضورا با یک وکیل مشاوره نمایید