آیا بجز پزشکی قانونی مراجع دیگری جهت طرح شکایت از پزشک وجود دارد؟

دسته بندی : کیفری | قصور پزشکی
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
از قم این متنو مینویسم همسرم برج 6 از بالای داربست سقوط کرده ساعت 1٢ ظهر تا آمبولانس میاد و اعزام شده به بیمارستان ساعت 13:10بستری میشه مغزش آسیب میبینه با خونریزی شدید رهاش میکنن چون پزشک آنکال نداشتند که همسرمو عمل بکنن بعد پزشکشون از گرمسار میان ساعت یک ربع به شیش عصر یعنی چیزی حدود چهار پنج ساعت همسرمو عمل میکنن با اون وضعی که داشته به مدت یک هفته همسرم توی کماست بعد که بهوش میاد بینایی نداشته دکتر مغز و اعصاب موقه جراحی این وضعیتو دیده که چشمای همسرم آسیب دیده کاسه هر دو چشمش خورد شده بوده اما درخواست مشاوره‌ چشم پزشکی ندادن و گفتن به من مربوط نبوده بیمارستان و پزشک در این زمینه در حق همسرم قصور مرتکب شدن الان همسرم نابیناس و ما شکایت پزشک جراح رو کردیم در نظام پزشکی و میخواستیم شکایت بیمارستان رو بکنیم که دانشگاه علوم پزشکی و شکایت قضایی گفتن که ما شکایت شمارو ثبت میکنیم اما ارجاعتون میدیم به نظام پزشکی در صورتیکه ما اونچا شکایت داریم میخواستم بدونم راهی هست شکایت تنظیم کنیم برای بیمارستان جای دیگه ای هست شکایت کنیم چون من به روندش آشنا نیستم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما باید به دادسرا از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح شکایت کنید تا هم به لحاظ قصور پزشکی محکوم شوند و هم بپرداخت دیه از هر دو چشم و سایر شکستگیها ضمن اینکه شکایت از پزشک ویا پزشکان معالج و مداخل در پزشکی قانونی منعی در طرح شکایت در محاکم کیفری ندارد موفق باشید.