25 اسفند 1402

پزشکم با علم بر اینکه حرکت کردن اینجانب می تواند هر لحظه باعث سقط جنین شود دستور مرخصی اینجانب را از بیمارستان علیرغم میل باطنی من

دسته بندی : کیفری | قصور پزشکی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام یه سوال داشتم از خدمتتون من یک خانم با بارداری پرخطر و نیاز به استراحت مطلق در بیمارستان بودم پزشکم با علم بر اینکه حرکت کردن اینجانب می تواند هر لحظه باعث سقط جنین شود دستور مرخصی اینجانب را از بیمارستان علیرغم میل باطنی من و با بهانه اینکه هیچ داروی بیمارستانی دریافت نمی کنید و می توانید داروها و استراحت مطلق را در منزل داشته باشید به اجبار بنده را از بیمارستان مرخص کردند بنده نیز با آمبولانس به اجبار به منزل رفتم ولی دوساعت بعد با درد و خونریزی مواجه شدم و به بیمارستان مراجعه کردم و متاسفانه تا صبح فرزندم سقط شد آیا راهی برای شکایت از این دکتر دارم لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی پرونده شما باید بررسی گردد به نظر در صورتی که پزشک در این خصوص تقصیری مرتکب شده وشما را مجبور نموده با حصول شرایطی به نظر می توانید اقدام قانونی و تقاضای ارجاع به کارشناسی پزشکی قانونی نمایید