21 دی 1401

مطالبه هزینه ساخت اعیان

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
یونس برجی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ۱۵ سال پیش طبقه بالای خونه پدریم را ساختم ومخارج را یاداش کردم وتا حالا هم ساکن هستم الان پدرم قصد داره من را بیرون کنه آیا من حقی دارم یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. می توانید از دادگاه صرفا دادخواست مطالبه وجه بابت ساخت اعیان ساختمان را داشته باشید مگر اینکه ثابت نمایید پدرتان اجازه ساخت هوایی در عرصه داده است و به نوعی هبه صورت گرفته باشد.