07 بهمن 1401

مطالبه وجه و استرداد طلاجات

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. وقت بخیر
من از آبان ۱۴۰۰ تا اردیبهشت۱۴۰۱ در زمانهای متفاوت به شخصی مبلغ ۲۵میلیون تومن پول قرض دادم. سفته یا چک ندارم ازش. اما پرینت حسابم هست. زنجیر طلام هم دستشه. گفت یکهفته امانت پیشم باشه برمیگردونم. اما الان ۳ماه شده برنگردونده. اگه بخوام شکایت کنم پول و طلام بهم برمیگرده؟ یا شکایت بی نتیجه اس؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی درخصوص وجوه پرداختی مستند به فیش ها و پرینت حساب دادخواست مطالبه وجه بطرفیت ایشان مطرح نمایید و همچنین درمورد زنجیر طلا بدوا اظهارنامه ای مبنی بر عودت آن برای ایشان استرداد و درصورت عدم عودت هم از از طریق حقوقی تحت عنوان استرداد طلا و هم کیفری تحت عنوان خیانت در امانت می توانید طرح شکایت نمایید. موفق باشید