شکایت از فروشنده به دلیل کالای معیوب

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ماشین من 6 ماه پیش مشکل گیربکس پیدا کرد
قطعه رو از فروشگاهی خریدم و به تعمیر کار دادم 96 میلیون هزینه شد و بعد از تحویل خوردو مجدد خودرو خاموش شد و با مراجعه دوباره تعمیر کار گفت قطعه تقلبی بوده و گیربکس دوباره باید از اول تعمیر بشه که مجدد 96 میلیون دیگه خرج هست و قطعه فروش هم میگه قطعه اصلی بوده و مقصر تعمیرکار هست من هم دیگه نمیتونم واقعا که مجددا هزینه بپردازم .آیا میتونم شکایت کنم و به نتیجه ای برسم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی میتوانید دادخواستی علیه فروشنده مبنی بر تدلیس در معامله طرح نموده و با فسخ معامله وجه پرداختی را دریافت کنید