الزام به پرداخت وام‌دیگران

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
من از همسرم سال 95 جدا شدم و مهریه را کاملا تصویه کردم و حضانت تنها فرزندمون دختر 4 ساله ام را به عهده گرفتم. یکسال بعد ایشون فوت کردند و ظاهرا وام بانکی گرفته بوده که خواهرشون ضامن بوده. خواهر ایشون از من شکایت کرده که باید مبلغ وام را بپردازم. با یک وکیل گفتگو کردم و ایشون گفت پرداخت این وام با من نیست اما دادگاه حکم داد که باید من بپردازم و تجدید نظر هم همینجور. در حالی که من نه دیگه ارتباطی با متوفی دارم نه وارث اموالشم و نه اصلا ایشون هیچ اموالی داشته. حساب بانکی من رو به حکم دادگاه مسدود کردند ، ماشین را اخیرا توقیف کردند و همچنان در حال ادامه هستند. سوال مختصر اینجاست که اگه من باید بپردازم که برم هر جور هست توافق کنم و پرداخت کنم تا این ماجرا تموم بشه وگرنه راهکار چیه ؟ با قدردانی و سپاس از وقت خیلی باارزشتون که برای خواندن مشکل من گذاشتید .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورتی که اون وام‌پس از دریافت به شما پرداخت شده و مستند به شهادت شهود اثبات شده وام برای شما است مجبور به پرداخت هستید