09 بهمن 1401

سوال در خصوص مطالبه وجه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده پیمانکار ساختمان هستم در خرداد سال 1400 از مصالح فروش خرید کردم و فاکتورهارا با قیمت بالاتراز قیمت بازار به من ارایه کردند از کل مبلغ 28 میلیون تومان فاکتور مبلغ 20 میلیون تومان پرداخت شده و مابقی مبلغ بدلیل اختلاف در حساب و قیمتهای بالا پرداخت نکردم ایشان از بنده شکایت کردند و طلب فاکتورشون را بروز مطالبه کردند از شما سوال داشتم آیا طبق سند عادی و فاکتور بدون امضا از طرف من و پرداخت قسمتی از معامله ایشان میتواند همچین دادخواستی به شورا ارایه بدهد ممنون از جوابگویی شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی بله میتواند مطالبه نماید لکن شما میتوانید تقاضای ارجاع به کارشناس جهت ارزیابی قیمت واقعی اجناس خریداری شده را از شورا بخواهید.