18 بهمن 1401

کلاهبرداری و اثبات آن

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده سیم کارت خریدم در یک مغازه موبایل فروشی در تهران و الان اقساطش تمام شده حدود ۸۵ میلیون اما سند بنام بنده نمیزنند آیا شکایت کیفری کلاهبرداری باید کنم یا ….

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر اصل بر برائت افراد است پس شما باید ثابت کنید که کلاهبرداری شده در کلاهبرداری نیاز به استفاده از وسایل متقلبانه فریب سونیت و بردن مال میباشد و انچه شما بیان کردید تحصیل مال نامشروع است بنظر بنده از طریق حقوقی اقدام نماییدو دادخواست الزام به تنظیم سند رو مطرح نمایید چرا که در کیفری شما باید سونیت را احراز کنید