اعلام فروشنده مبنی بر داشتن راه تردد زمین کشاورزی

دسته بندی : حقوقی | اثبات حق انتفاع
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام زمین کشاورزی رو معامله کرده ام که در زمان خرید فروشنده اعلام نموده دارای را عبور و مرور خودرویی تا داخل زمین می باشد ولی الان همسایه زمین می گوید که راه فوق متعلق به زمین شخصی اوست و من برای تردد می بایستی هزینه ان را پرداخت نمایم و بنده به همین خاطر از فرد فروشنده شکایت کردم نتیجه چه می شود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ این امر، اصـولا به توافقات متن قرارداد تنظیمی فیمابین بستگی دارد،، چنانچه در قرارداد فیمابین، به وجود چنین راه ترددی اشاره شده باشد، فروشـنده ملـزم به ایفای تعـهد خواهد بود و در غیراینصورت بایستی وقوع با شـرط داشتن راه تردد از سوی فروشـنده، را از طریق دیگـری اعم از شـهادت شـهود قرارداد را به اثبات برسانید..