اجاره پارکینگ از مالک اصلی ملک

دسته بندی : حقوقی | اثبات حق انتفاع
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده 14 ساله تو یک مجتمع زندگی میکنم و مالک هستم از قضا مدیر هم هستم ولی واحدم پارکینگ نداره از مالکی که ماشین نداره اجاره کردم هم ماشینمو میارم هم موتورمو.
تا الان کسی مشکلی نداشته الان یک مستاجر امده که با پارک کردن تو این پارکینگ مشکل داره و نمیتونه درست پارک کنه گیر داده به موتور من که شما موتورت رو بردار...
با توجه به این که ایشون مستاجره و مالک با این موضوع هیچ مشکلی نداره چطورباید به ایشون فهموند موضوع رو؟؟؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر قانونا اجاره کردید کسی نمیتونه مزاحمتی ایجاد کنه اگر مجدد اجاره داده به مستاجر در این خصوص توضیح نداده میتونید از مالک اصلی و مستاجر شکایت کنید به دلیل اجاره مال غیر و مزاحمت