در خصوص مساقات و قرارداد

دسته بندی : حقوقی | اثبات حق انتفاع
نگار محمدعلی گل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام عرض به خدمت شما که پدر من در سن 76 سالگی و دارای سیکل قدیم هستند کارمند بازنشته نفت مدت 14سال است باغی در مشگین شهرازاستان اردبیل خریده اند از سال 97فردی در باغ ایشان با عنوان کارگر مشغول آب دادن ورسیدگی به باغ ایشان شده از ابتدا فقط با عنوان کارگر کار کرده ولی بعد دوسال خواستار بیمه تامین اجتماعی شده که ما ایشان را کارگر فصلی نمودیم ولی الآن بعد چند سال ایشان برای سالهای گزشته یک قرار داد جدا نوشته واز پدرم امضا گرفته که از محتوای آن اطلاع نداریم و در اختیار پدرم هم قرار نداده و یک قرارداد جدید با عنوان مساغات نوشته که اصلا هیچ یک از بندهای مساغات را ندارد کاملا خود نوشته است و در ضمن به ماده10مدنی استناد کرده وکاملا مغرضانه و سود جویانه وفقط به نفع خودش نوشته در ضمن متن آن تایپی است و فقط 4نفر فقط اثرانگشت دارند پدرم ، مادرم ، به عنوان مالکین ، برادرم ، به عنوان نماینده پدرو مادرم ، و خود او به عنوان عامل ودر 10 بند نوشته که تمامی بندها خود نوشته است و هیچ تعریف قانونی ندارد یعنی بر پایه هیچ قراردادی نیست نع مساقات نع مزارعه نع هیچ چی
در ضمن این قرارداد 10 سال شمسی تعین کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلامو عرض ادب، سوالی مطرح نکردید و صرفا توضیح دادید ولی اگر قراردادی بین پدر شما و ایشان بسته شده ، بسته به موضوع آن میبایست بررسی شود زیرا فرمودید که ذیل أن توسط پدر و مادر و برادرتان امضا شده.