11 اسفند 1401

وکالت کاری به ملک در رهن بانک

دسته بندی : حقوقی | الزام به فک رهن
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام

من از شخصی یک زمین خریدم ولی سند زمین گرو بانک بود و فقط یک وکالت تام الختیار بابت فروش و انتقال زمین رو بهم داد و من الان می خوام زمین رو بفروشم و به شخصی دیگر انتقال دهم ، آیا با وکالتی که دارم می تونم زمین رو بفروشم به شخص دیگر ، یعنی می تونم منم به اون شخص وکالت دهم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی شما می توانید چنانچه در وکالتنامه حق توکیل به غیر قید شده باشد به شخص دیگری تفویض وکالت بدهید لیکن وکالت بمعنای مالکیت نیست صرفا برای انجام امور مقید در وکالتنامه میباشد در ضمن ملکی ک در رهن بانک است می بایست با حفظ حقوق مرتهن به غیر واگذار گردد زیرا در صورتیکه وام گیرنده اقساط وام را پرداخت ننماید مالکیت آن طی مراحل اداری قانونی به بانک منتقل می شود و عملا حقی برای خریدار نسبت به ملک متصور نیست