26 شهریور 1400

الزام به تعهد طبق حکم دادگاه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام وعرض ادب واحترام
طبق صورت جلسه ای که دوسال قبل در شوری حل اختلاف محلمون بین من ومالک مغازه صورت گرفت قرار بر این شد
که مالک10/000/000بمن بده ومن هم مغازه تحویل مالک دهم. بعد از چند روز مالک گفت اشکال نداردچند ماهی دیگر باش وبه کارت ادامه بده البته اون موقع ده میلیون بمن نداد قرار شد بعد از این تاریخ. اجار مغازه به عرف محل پرداخت کنم بعد از 21 ماه مغازه را تحویل دادم
ولی ایشان از پرداخت ده میلیون سرپیچی کردو6ماه از این قضیه گذشته
سوال من اینه که که مبلغ مذکور که به مدت21ماه نزد ایشون بوده باید به چه صورتی محاسبه شود آیا به نرخ روز وتورم بانک مرکزی میشه وصول کرد
با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید دادخواست مطالبه وجه طبق حکم شورا و تاخیر تادیه را اتخاذ نمایید