مطالبه خسارت تصادف رانندگی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسر من تصادف کرد و 50_50 خودشو شهرداری مقصر شناخته شدند ،رای اولیه پزشکی قانونی اومد و گفتند میتونید به بیمه پارسیان مراجعه کنید و علل حساب بگیرید تا رای نهایی هم صادر بشه، مراجعه کردیم بیمه پارسیان گفتند بیمه نامه به این شماره بیمه نامه مسئولیت مدنی جامع شهرداری در قبال شهروندان می باشد که اختیاری بوده و دارای شرایط خصوصی (الحاقیه شماره یک بیمه نامه) و عمومی اختصاصی بوده که جز لاینفک بیمه نامه می باشد. با توجه به ماده 23 بند 10 شرایط عمومی بیمه نامه حادثه پیش آمده جز استثنائات بوده و بر این پایه پرونده امر مختومه و غیر قابل پرداخت اعلام می گردد.
گفتند برید از شهرداری اقدام کنید رفتم شهرداری نزدیک به 5 ماه میگذره از صدور رای اول و هنوز هیچچ خبری به من نمیدند و جواب گو نیستند
رای دوم هم صادر شده و رای اصلاحی هم اومده و قراره 20 روز تجدید نظر تموم بشه تا بره اجرایات
حالا راهنمایی میفرماید من باید چه اقدامی کنم،؟ طرف حساب من کی هست؟ چه راهی برم تا دیه رو بتونم مطالبه کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با شلام و احترام در صورتی که دادنانه قطعی شود می توانید از طریق اجرای احکام مطالبه خود را از محکوم علیه دریافت کنید