25 اسفند 1401

اضافه کردن مبلغ به قرارداد

دسته بندی : حقوقی | جعل امضا یا مهر
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده یه قردادی ضمانت اقساط گوشی رو امضا کردم ولی از انجایی که به طرف اعتماد کامل داشتم در قرداد که به صورت پیش نویش بود در جای تعداد گوشی و ارزش چیزی ننوشتم و به صورت خالی امضا کردم حالا بعد چند وقت فروشنده شروع به تهدید من کرده که اگه ۱۰۰ میلیون ندی به من قرداد رو به مبلغ ۲۰۰ میلیون پر میکنم و اجرای قضایی میزارم و از اونجایی که قرداد توسط یه وکیل حرفه ای نوشته شده از بند های قرداد نمیشه فرار کرد
ایا منی که ۲ شاهد به اضافه مدارکی که بابت دریافت ۲ گوشی دارم میتونم کاری کنم چون من برای خودمم گوشی نگرفتم بلکه ضامن ۲ نفر دیگه شدم که اونا گرفتن و اقساطو کامل پرداخت کردن و الان تمام شده میترسم که تعداد گوشی و ارزش قردادو ببره بالا و من دستم به جایی بند نباشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر ایشان قرارداد را به اجرا گذاشت و مبلغ را اضافه کرد شما درخواست کارشناسی نمایید تا مشخص شود چه تاریخی مبلغ به قرارداد اضافه شده و تمام پیام ها یا ویس های تهدید و فیش های واریز اقساطی را نگه دارید تا در صورت نیاز به دادگاه ارایه دهید.