27 شهریور 1402

تصرف عدوانی و جعل استشهادیه

دسته بندی : حقوقی | جعل امضا یا مهر
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده یک زمینی دارم که سندش ب اسم خودم هست ب متراژ 1518متر اما برادرم ب مقدار 185 متر را تصرف کرده که بعداز شکایت هیئت کارشناسی ب نفع من رای داده اما هنوز از سال 97 رای دادگاه برایم نیامده و اینکه بعد اینکه کارشناس ب نفع من رای داده است برادرم با پارتی بازی استشهاد محلی را دست کاری کرده و در استشهاد محلی که 1518 متر است آن را ب مقدار 1418 متر کرده که با این کار بطوری ثابت کنه من 100متر راجعل کردم
حالا چطور دادگاه با توجه ب رای کارشناس بعد 4 سال هنوز رای برای من صادر نکرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم رسیدگی در پروندهای حقوقی . ملکی طولانی می باشد و مدت زمان عنوان شده بیسار طولانی بوده و نیاز هست شما حضورا به شعبه مراجعه کنین و به صورت حضوری پیگیر پرونده باشین و با ارسال لایحه تقاضای صدور دادنامه از شعبه مربوطه را داشته باشین باتشکر