27 بهمن 1402

تجدیدنظرخواهی از رای بدوی

دسته بندی : حقوقی | جعل امضا یا مهر
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

کارشناس یک نفره رای بر جعلی بودن امضا داده .و در مرحله کارشناس سه نفره رای بر درست بودن امضا داده .دادگاه حقوقی بوده،بر اساس نظر کارشناس ،قاضی هم رای بر درست بودن امضا داده .من که مطئنم امضا من جعل شده راهی هست دوباره شکایت کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی شما میتوانید از رای صادره تجدیدنظرخواهی کنید و با یک لایحه قوی و مدارک و ادله کافی باعث رسیدگی مجدد بشوید