30 شهریور 1400

حقوق و دستمزد طبق قانون کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
کارفرمایی علارغم اینکه به اداره کار اعلام کرده که حقوق پایه را برای معلمی می پردازد و در سابقه بیمه تامین اجتماعی فرد به مدت ۱۰ سال در سایت اداره کار حقوق پایه مصوب کار را مثلا برای سال ۱۳۹۹ مقدار ۳.۵ میلیون اعلام کرده و بیمه کامل نیز پرداخت شده است اما به دلیل ساعت کار معلم که ۱۲۰ ساعت در ماه بوده بطور رسمی عدد ۲ میلیون را پرداخت نموده و در کارت حقوق کاملا مشخص است و هیچ گونه بن و مزایایی جانبی را نیز پرداخت نکرده است، آیا می توان از کارفرما به دلیل عدم پرداخت حقوق پایه سالانه شکایت کرد یا به دلیل ساعت کار کمتر از ساعت کار موظفی یک کارگر ، شکایت به شکست می انجامد؟
امیدوارم سوال را واضح پرسیده باشم،

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام طبق قانون کار کارفرما موظف به پرداخت حقوق نسبت به ساعت کاری که شما در محل خدمت خود حضور دارید پرداخت نماید پس از این بابت شما نسبت به ساعت حضور دستمزد دریافت خواهید نمود اما در مورد مزایا باید به شما پرداخت نماید مثل بن کارگری و حق سنوات و اولاد و ...