مطالبه حقوق بدون ا دامه دادن با قرارداد کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر
بنده مدتی در جایی مشغول به کار بودم و قرار داد سه ماهه امضا کردم اما قرار داد 3 ماهه دوم رو به محض امضا کردن برایم فرصت شغلی جدیدی ایجاد شد و از آن مجموعه خارج شدم
میخواستم بپرسم الان کارفرما مجاز هست که تسویه حساب و حقوق ماه آخر من رو در شهریور ماه یعنی مطابق تمام شدن قرار داد دوم به من پرداخت کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به عدم انجام تعهد توسط شما امکان گرفتن حقوق و مزایای ایامی که کار نکردید با استناد به قرارداد وجود ندارد .