هزینه نگارش اظهارنامه حقوقی ؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

هزینه نوشتن اظهارنامه چقدر هست؟ و بعدش برای اینکه حقوقمو بگیرم برای اینکه بیمه نبودم هم میتونم شکایت کنم؟ من دانشجو هستم خواهشا مبلغ و منصفانه باهام طی کنید😭

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ تمامی حقوق و مزایای شما از جمله بیمه از شرکت مربوطه و کارفرما قابل مطالبه هست اقدام نمایید.هزینه تنظیم اظهارنامه مبلغ گزافی نیست و میتوانید از طریق درخواست های حقوقی ب احدی از متخصصین پیشنهاد دهید تا در اینخصوص توافق شود همچنین برای استرداد سفته و...نیز میتوانید ضمن اظهارنامه اخطار دهید موید باشید