طرح شکایت مبنی بر ایجاد مزاحمت،توهین ،تهمت،افترا

دسته بندی : کیفری | توهین
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من تلاق گرفتم ولی برادرشوهرم مزاحمم میشه وبهم تهمت میزنه که دوست پسردارم رفته ازم شکایت کرده که من ابروریزی کردم توخانواده شون دوست پسرمن تهدیدش کرده درصورتی که من اصلادوست پسرندارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام شما میتوانید ۰شکایتی مبنی بر ایجاد مزاحمت،توهین،تهدید و افترا از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید.