مجازات تکرار جرم توهین چقدر است؟

دسته بندی : کیفری | توهین
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و عرض ادب.از سه شخص قبل از عید بابت توهین پیامکی و تلفنی شکایت کیفری کردم هرکدام مبلغ 7 میلیون قاضی جریمه کرد و قطعی شد و پرداخت کردنند به صندوق دولت. حال امسال دوباره توهین خود را ادامه داده دوباره بنده از سه نفر انها شکایت کردم و پرونده در دادیاری هست و کیفر خواست صادر کرده و پرونده قرار است به دادگاه کیفری برود و در کیفرست خواست دادیار محترم اشاره کرده دفعه قبل هرکدام سابقه دار ند بابت توهین.حال سوالم این هست هرگاه یک جرم مثل توهین که دوبار تکرار شده اینبار مجازاتشان چقدر میباشد؟ و مجازات اشد میشوند و. یعنی چی مجازات اشد و بیشترین جریمه جرم توهین چیست؟ ممنون راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم قاضی می تواند حداکثر مجازات جرم توهین که بیست و چهار میلیون تومان جزای نقدی است را در مورد وی اعمال نماید.