شکایت توهین

دسته بندی : کیفری | توهین
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام دعوایی بین همسرم وخانواده اش برسر سهم ارث صورت گرفت که دربین دعواشون برادرشوهرهام به من توهین ،فحاشی کردند البته منم جوابشون رو دادم ودراین بین الفاظ زشت هم ردو بدل شد من شاهدی جز همسرم ندارم ،خانوادش بودن ولی هیچکدوم نمیان شهادت بدن ،میخوام بدونم الان من میتونم ازشون شکایت کنم یا نه لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورتی که بتوانید شکایت خود را ثابت نمایید میتوانید شکایت کنید