تحویل اپارتمان طبق مبایعه نامه

دسته بندی : حقوقی | تسلیم مبیع(تحویل مورد معامله) مالی منقول
ارغوان اصغری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر بنده نسبت به خرید یک واحد آ پارتمان اقدام نمودم و در متن مبایعه نامه یرابر توافق صورت گرفته عنوان نمودیم کلیه نصبیات بدون لوستر بایستی در واحد باقی بماند و مبلغ 200 میلیون تومان بابت تحویل نزد من باقی مانده لیکن فروشنده در زمان تحویل زیر توافقات زده و مشاهده کردم کولر گازی و تصفیه کننده آب را جدا نموده است و می گوید من در این خصوص توافقی نکردم حال سوال من این است من میتوانم تا قبل از ایفا تعهدات از پرداخت مابقی پول ممانعت کنم و الزام به تعهد و تحویل علیه وی شکایت کنم و اینکه فروشنده می تواند کولر و تصفیه آب را جدا کرده و با خود ببرد. قابل ذکر است که در رویت منزل کولر و تصفیه کننده اب به رویت بنده رسیده و در مبایعه نامه ذکر گردیده است .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.کاربرگرامی از انجایی که کولر وتصفیه کننده در مبایعه نامه قید گردیده باید تحویل شما گردد ومی توانید ازاین بابت تحویل طبق مبایعه نامه دادخواست تحویل مبیع مال منقول را دهید .