عدم تحویل وتسلیم مبیع توسط فروشنده

دسته بندی : حقوقی | تسلیم مبیع(تحویل مورد معامله) مالی منقول
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،من به کارگاه آهنگری رفته و با دیدن یک در آکاردئونی فقط آن در با ویژگیهایش را سفارش دادم و قیمت گرفته و مقداری بیعانه پرداخت کردم ،قرار شد پس از چند ساعتی آن درب را حمل و نصب کنن ،پس از مدتی درب خریداری نصب شد ،اما پس از چند روزی با دقت بیشتر مشاهده شد درب خریداری شده با درب نصب شده متفاوت است ،لطفا راهنمایی کنید به چه شکل میشه به حق خودم رسیدگی کنم ؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.ابتداتلفنی باوی صحبت کنیدواگرحاضربه تحویل درب خریداری شده یاجبران خسارت نشد برای وی اظهارنامه رسمی ارسال کنیدوسپس ازطریق صنف مربوطه علیه وی شکایت کنیدوضمناًازطریق شوری حل اختلاف دعوی الزام به تحویل مبیع مطرح نمایید.ولی درهرصورت بایداثبات کنیدکه درب دیگری راخریده اید.موفق باشید