07 آبان 1402

مشکل انتقال خودرو از طرف فروشنده

دسته بندی : حقوقی | تسلیم مبیع(تحویل مورد معامله) مالی منقول
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ماشین چند وقت پیش خریدم الان رفتم سند بزنم میگن ماشین تو لیست سیاهه به دلیل سرباز فراری بودن صاحب ماشین و حکم جلب داره
میخواستم ببینم چیکار میتونم بکنم و حتما باید برم دادسرای نظام ؟چون من از تهران خریدم و خودم یه شهر دیگه هستم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم سربازی ربطی به موضوع مطروحه ندارد باید شعبه توقیف کننده جهت نقل و انتقال را یافته و سپس مراجعه و علت را بخواهید بااعتراض ثالث مشکل را مرتفع نمایید