طرح موضوع در کمیسیون پزشکی

دسته بندی : کیفری | اعلام مرگ مشکوک
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام در کمیسیون پنج نفره پزشکی قانونی درباره فوت نوزاد سه روزه بدون اینکه از بیمارستان ترخیص بشه فوت شد اقدامات پرستاری در پرونده موجود نیست چگونه در کمیسیون دفاع کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما در کمیسیون مدارک واقعه را ارائه و حسب مورد به دفاع از خویش بپردازید و دفاعیات شما مبنی بر اینکه میخواهید آنرا اثبات یا اثبات نکنید متفاوت خواهد بود جهت راهنمایی دقیق تر از مشاوره تلفنی استفاده نمایید