اعلام مفقودی همکار به کلانتری

دسته بندی : کیفری | اعلام مرگ مشکوک
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید من یکی از همکارانم از چند روز قبل مفقود شده.خانواده هم از ایشون اطلاعی ندارن.بخاطر مشکوک بودن رفتار خانواده ش و اینکه ایشون توی یک پیام گفته بود که امنیت جانی درخانه نداره به پلییس 110 اصلاع دادم ولی گفتن از طرف من این موضوع قابل ثبت و پیگیری نیست و حتما خانواده باید اعلام مفقودی کنن.
من به شکل دیگه ای میتونم پیگیری کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم مجددا به صورت حضوری به کلانتری مراجعه و پیام های مربوطه را ارایه دهید.