03 مهر 1400

دریک رابطه متوجه تاهل طرف مقابل شدم چطور رابطه را قطع کنم

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.من دو ساله که با مردی در رابطه هستم و به تازگی متوجه شدم که ایشون احتمالا متاهل هستند.میخواستم ببینم روشی هست که از این قضیه مطمئن بشم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترا کاربر محترم با توجه به تاهل وی میتوانید با ارسال پیامک از وی بخواهید دیگر مزاحم شما نشود یا رابطه را پایان دهد و در ان ذکر نمایید درصورت مزاحمت و ادامه مجبور به شکایت خواهید شد و دیگر به تماس ها و پیامهای وی پاسخ ندهید ..اگر زمانی همسر وی متوجه امر شد شما مدرکی دال قطع ارتباط داشته باشید اگر خیلی برای شما مهم است بهتر است با ارسال اظهار نامه و با متنی قوی وی را مطلع نمایید . در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر میتوانید از مشاوره تلفنی استفاده نمایید ...موفق باشید...