عقد موقت بعد از اتمام عده و رابطه نامشروع

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .خسته نباشید ....با خانومی مطعلقه ای بعد از اتمام عده صیغه کرده‌ام. البته ایشان با وکالتی که از شوهر قبلیش گرفته بود حکم طلاق باین گرفتن ولی چون طلاق و خانوم مخفیانه با داشتن وکیل گرفتن بعد از طلاقش شوهرش فهمیده و زنگ و پیغام و اعتراض که خانوم از وکالت سو استفاده کرده من قصدم برای وکالتی که دادم این نبود که طلاق بگیرن
سوالم این هست. چون من قبلا با این خانوم آشنایی داشتم و قرار ازدواج بعد از طلاق بین خودمون گذاشته بودیم .الان شوهر قبلی ایشان یا همچنین خانواده خود خانوم میتوانن شاکی بشن و صیغه ما را برهم بزنن و ما را مجرم قلمداد کنن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر بعد از اتمام عده مبادرت ب عقد موقت نموده باشید هیچ اقدامی علیه شما متصور نیست مگر اینکه رابطه نامشروع در زمان زوجیت خانم با همسر قبلی داشته باشید و همسر وی بتواند با داشتن ادله رابطه نامشروع اقدام نماید