ایجاد مزاحمت برای بانوان

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من یه زن متاهلم که به اجلار ازدواج کردم واصل تمایل به ازدوتج بااین اقاذنبودم.به دلیل تنهایم حتی بچه دارشدم.ولی چون کن سن بودم واز طرف خانوتدم وهمسر بی توجهی دیدم متاسفانه با اقای وارد رابطه شدم مدت 10سال.بعداز اذیتای زیاد این اقارو کنار گذاشتم دوسالی میشه اما این اقاربعد دوسال منو تهدید میکنه و حتی وند روز پیشمنو به اجبار سوارماشین کرده ومورد کتک قرار داده.و تا دیشب که چون نصبت تقریبا فامیل داره لرای ترسوندنم به شوهذم نزدیک شد تاجای که خودم برای اینکه شوهذم‌متوجهدگذشتم نشه بااین اقا وارد بحث شدم...کمکم کنیددددد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بهترین کار برای شما اینه از این آقای غریبه شکایت کیفری مزاحمت و ضرب و شتم و تهدید انجام بدید و میتونید محرمانه پیش ببرید شکایت رو. اگر جزییات و مواردی هست که بتونم کمک کنم برای نگارش شکواییه در خدمتم میتونید تماس بگیرید.