11 خرداد 1401

اختلاف زناشویی و امکان سقط جنین

دسته بندی : کیفری | سقط جنین
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر خانومی هستم تازه ازدواج کردم و بار دار هستم همسرم با کتک از خانه بیرون کرده است من چجوری میتونم قانونی بچه رو سقط کنم یا چجوری باید از همسرم شکایت کنم پلیس هم هنگام خروج گزارش نوشته

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید با طرح شکایتهای کیفری تحت عناوین ضرب و شتم و ترک انفاق جهت رسیدگی در دادسرای محل اقدام نمایید،، تا با معرفی به پزشکی قانونی و تأئید صدمات وارده، حکم بر محکومیت شوهرتان صادر گردد،، که در خصوص نحوه و جزئیات اقدامات می توانید از طریق مشاوره تلفنی راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.. فاما در خصوص سقط جنین؛ صدور مجوز سقط جنین در قوانین جاری حاکم؛ دارای شروطی است،. پزشکی قانونی براساس تشخیص یا اختلال ژنتیکی احتمالی مجوز سقط جنین حسب مورد صادر میکند. که در اینخصوص زن بایستی با حضور در پزشکی قانونی، با تکمیل فرمی رضایت و د‌‌رخواست خود را مطرح نماید.. که یکی از این شـروط؛ قرار د‌‌اشتن جنین د‌‌ر مرحله پیش از دمیدن روح؛ یعنی تا چهارماهگی.. بر اساس سونوگرافی‌های معتبر است.. # با توجه به تخصصی بودن سـئوالات مطروحه؛ در صورت لزوم جهت ارائه راهنمایی های لازم از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..