آیا ترغیب به سقط جنین مجازات دارد

دسته بندی : کیفری | سقط جنین
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده به دوستم که زنا کرده و قصد سقط جنین از اول را داشت پیشنهاد کردم به جای سقط غیر قانونی پیش دکتر برود تا دکتر به او قرص دهد، ایا بنده که فقط گفتم پیش دکتر برود تا قرص به او دهد و با توجه به اینکه او از اول قصد سقط داشت مرتکب جرم شدم(با توجه به ماده 623 تعزیرات و اینکه دارو به او معرفی نکردم )؟
دوم اینکه من به پدر فرزند این پیشنهاد را کردم نه مادر فرزند و حتی مادر را نمیشناسم و اینکه قانون گفته اگر به زن بارداری دلالت در استفاده از ادویه و وسایل دیگر کند بنده مرتکب جرم شدم؟
و سوم اینکه با توجه به اینکه در آینده دوستم قصد دارد باز زنا انجام دهد اگر در آینده باز از همین زن یا زن دیگر بچه دار شود (از طریق زنا) و پیش دکتر رود و دکتر به او قرص دهد، ایا باز هم من مرتکب جرم در آینده می شوم با توجه به اینکه من فقط یک بار به او پیشنهاد رفتن به دکتر کردم نه در آینده و برای دفعه های دیگر.
و سوال چهارم اینکه من دانشجوی پزشکی هستم و هنوز طبیب نشدم ایا من مشمول ماده 624 می شوم وقتی حتی دارو هم معرفی نکردم و گفتم فقط به دکتر متخصص زایمان رجوع کن
ممنون میشم به هر 4 سوال من دقیق پاسخ دهید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی اگر ایشان از ابتدا قصد سقط جنین را داشته و به صرف گفته شما جهت سقط اقدام نکرده باشد معاونت در مورد شما منتفی است و اتفاقات بعدی به علت عدم وجود وحدت به شما مرتبط نمیشود