امکان سقط جنین با بیماری مادر

دسته بندی : کیفری | سقط جنین
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من 33سالمه همسرم 28سالشه سی هفته باردارم وهمسرم همش میگه بچه رومیخوام ببرم شهرستان اومدی بیا نیومدی نیا من تصمیم گرفتم سقط کنم بچه رو می‌دونم گناه ولی چاره ای ندارم من هم دیابت دارم هم بیماری cmlایا باوجود این بیماری ها میتونم اجازه سقط قانونی بگیرم توروخدا جواب بدین گاهی تصمیم به خودکشی میگیرم 😭😭

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. ضمن ارزوی سلامتی برای شما و هدیه خداوندی تان، امکان سقط جنین با شرایطی و طبق نظر کمیسیون پزشکی بنا به بیماری مادر ممکن است اگر جنین و تولد برای حیات مادر خطرناک باشد. در غیر اینصورت و بعد از چهار ماهگی غیرقانونی است. در صورت درخواست هرگونه مشاوره حقوقی یا انجام امور قضایی می توانید تماس بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.